torsdag 26. august 2010

Oppvisning på Elverum også i år

Også i år ble vi spurt om å stille opp på oppvisning av retrieverjakt på de Nordiske Jakt og Fiskedagene på Elverum første helgen i august. Det måtte vi i år også... det er alltid gøy å dra til Elverum og se hva som finnes av utstyr til jakta - og treffe kjentfolk.

Oppvisningen i år var med bare 3 hunder, Fie og Sol samt Jennie søsteren til Sol. Vi lagde et opplegg som passet til hundene og det fungerte veldig bra. Markeringer på land og i vann, over på øya rett utenfor, dirigeringer, nærsøk, lydighet og vi avsluttet med feltsøk hvor publikum skulle telle hvor mange dummier vi fikk inn. Det er morsom å vise hvordan hundene våre kan jobbe og hvor flinke de er. De færreste som ikke driver med dette vet hvordan en retriever skal fungere, og tilskuerne ble veldig imponerte over hundene. Vi hadde 2 oppvisninger og resten av dagen kunne vi gå rundt og se på alt mulig av jakt og fiskeutstyr.

Det ble en lang og hyggelig dag. Dessverre ingen bilder herfra i år heller, selv om det var en fotograf fra Skogbruksmuseet der som tok bilder hele tiden.

Ingen kommentarer: