søndag 24. april 2011

Treningspåske

Sol klar for nærsøk, alle foto S.Winsevik

Pause må vi også ha

Det går så ørene flagrer


Linjetrening med store og små

I år er påsken såpass sent at vi holdt oss hjemme, ikke noen fjelltur på oss. Da var det mye bedre å legge opp til fellestreninger.

Palmelørdag var vi på et av de store jordene. Da fant jeg ut at vil man trene så trener man, selv om en er småbarnsmamma. Løsningen er såre enkel - ta med barnet! Det gjorde Christine, og en så snill og grei 2-åring skal en lete lenge etter. Han var fornøyd med å sitte i vogna eller hjelpe til med dummiene. Det var så koselig å ha med en liten en også, ikke bare hunder. Sol trenger absolutt barnetrening, hun er ikke så veldig vant med barn, her vi bor uti "ødemarken" er det ingen småbarn i nærheten. Etter hvert syntes Sol det var helt greit å ha med 2-åringen rundt på jordet, hun fulgte nøye med hva han gjorde med dummiene.

Vi la ut 3 områder med dummier, samt 2 nærsøkområder. Det var morsomt å sende med forskjellig lengde ut, og hundene hadde ingen problemer med å huske hvor områdene var. Som vanlig måtte Fie avslutte de forskjellige områdene, det er greit å ha med en erfaren hund som leter til den siste dummien er funnet - eller den siste tennisballen...

Ingen kommentarer: