mandag 3. mai 2010

Tur og trening med hestene

Nå skal vi på tur

Dersom noen lurer på om det er bratt på Nesodden....

dere trenger ikke lure mer...

Det er flott ved sjøen nå

I dag har det vært nydelig vær - og vi har tilbrakt mye tid sammen med hestene. Det er god trening både for hester og hunder.

Vi startet dagen med en nydelig tur ned til sjøen, se bildene. Dersom noen lurer på hvordan terrenget er her ute - dere behøver ikke å lure lengre, sjekk bildene. Det er godt at både hest og hunder er støe som fjell i hodene på trange stier.
Sol har arvet sitten etter Fie, 10 cm over bakken

Det går unna med Sol

Elegant kastestil?? Tjaaa, vet ikke jeg...

Skjer'a??

dummien på vei inn rundt Strakur

På ettermiddagen skulle hestene gresses på jordet ovenfor huset, og da var det greit å ta med dummiene opp dit. Jeg husket plutselig at jeg har dummier som står på bakken og er hvite - de er ypperlige å trene dirigeringer med både Fie og Sol. Det var også noen markeringer mellom hestene - Sol og hestene overså hverandre helt, de var opptatte med hver sine interesser - spise og hente dummier.

Som en avslutning fikk begge to en lang dobbeltmarkering - og da mener jeg lang, fra toppen av jordet og til bunnen, avstandsmåler har målt avstanden til ca. 150 meter. Begge to prikket markeringene veldig bra, Fie var jo selvfølgelig den vasseste i den øvelsen, men Sol lå ikke langt bak nei.

Ingen kommentarer: