mandag 24. august 2009

Familiemøte

På jaktprøven var det rene familietreffet. Dit kom helsøster Luna (Pibiz Duck Hunter Luna) og halvsøster Kit (Medowlarks Final Chance) som startet i BK. Det er alltid morsomt å møte familie.

Luna skulle ta Kvalikken der etter prøven var ferdig. Luna er vel den av valpene som har forandret seg mest. Da hun var liten var hun blant de største og nesten helt hvit. Nå har hun blitt mørkere enn Sol, og selvfølgelig mye kraftigere og større også. Hun har blitt en veldig pen hund, det er i hvert fall sikkert. Luna er vel også den av valpene som ligner mest på en "riktig" labrador, i hvert fall av de jeg har sett.

Luna er heldig; hun har allerede vært med på gåsejakt, duejakt, andejakt og rådyrjakt. Hun apporterer alle fugleviltene og leverer greit i hånd - flink jente det tenker jeg.

Kvalikken gikk selvfølgelig helt greit - ikke noen problemer med den der i gården nei. Gratulerer masse til Luna og Britt!!

Halvsøsteren til Sol, Kit, ligner ganske mye på Sol. Men Kit er også litt større og kraftigere enn Sol, hun er også mørkere. Hodene deres er veldig like syns jeg.

Ingen kommentarer: