søndag 23. november 2008

Valpetreff, Bill og Sol + halvbror Mio

I dag har vi hatt valpetreff igjen. Anita og Bill hadde anledning til å komme, samt Mette med fetter og halvbror Mio, dvs. Fie er tante til Mio. Mio trenger rotrening og det var en ypperlig anledning å trene det idag da Bill og Sol er for små til å leke med Mio. Dessuten, det er også en treningssak å kunne møtes uten å leke, det må vi trene på med Bill og Sol etterhvert.

Vi var heldige med været i dag også, solen skinte og det var nydelig oppe på jordet vårt.Det kan Bill og Sol rase fritt uten at vi behøver å være redde for skader. Jeg ser at Sol faktisk trenger å leke med en jevnaldrende valp, den gleden og intensiteten de legger i leken, det er nok alvor for dem - et trinn i deres utvikling. Men moro har de også.

Mio måtte sitte på sidelinjen å se på, det var urettferdig og ikke noe morsomt for ham, men, det var ikke en lyd - heldigvis. Han taklet dette strålende - jeg lurte på hvordan dette ville gå med onsdagens trening i bakhodet, supert at det gikk bra.

Etterhvert ble valpene slitne og de tok små time-outer selv, og tilslutt tuslet vi hjem. Jeg fant frem litt blod og la et blodspor for Bill, dette var nytt og spennende ja. Han tok seg god tid, og kom til sporslutt på en suveren måte - der ventet rådyrklauven, det var en stolt valp som kom med den i kjeften! Dette kommer nok Anita og Knut til å fortsette med.

Vi avsluttet dagen med en kaffekopp og hundeprat inne, det var kjempekoselig.
Bill i farta

Sol og Bill

Bill øverst


Fie, Sol og Bill

Bill - full kontroll over godbitene

Sirkus sitt - forsøk på familiebilde...


Nå sitter alle 4


Tålmodigheten til de yngste tok slutt...

Ingen kommentarer: