lørdag 26. juli 2008

Første dag ute!!!

I dag har valpene vært gjennom en stor milepæl - de har vært ute for første gang. Det har vært kjempespennende og slitsomt for dem. Mange nye inntrykk, lukter og se hvor stor verden er. De taklet det kjempebra - de hadde noe forskjellig uttrykk, dvs. haleføring og kroppsføring. Noen haler var rett til værs og rette i kroppen, andre var litt mer forsiktig - lavere hale og lavere kroppsføring. Men, ingen var redde og ville inn. Alle sammen utforsket det det ville selv. Noe gjorde de helt alene, andre ganger var det flere i følge.

Fie var med og passet på hele tiden, hun var smart - hun la seg ned og matet dem med en gang og opprettet dermed inntrykket av at dette ikke er farlig. Fie har storkost seg ute med valpene og det smittet over på dem. De har faktisk vært ute i flere timer, med lek, utforsking og hvile. De sovnet som noen steiner etter en stund med sjekking av bakken, gresset små blomster, pinner, stolbein etc. De spiste også mat som de fikk av meg ute, den gled ned på høykant. Tydelig alle blir sultne av å være ute. Gradestokken har ligget opp mot 30 grader og da er det deilig å være ute i skyggen både for mennesker og dyr.

Vi håper på dette været de nærmeste 5 ukene!!! Da kan vi være mye ute og oppleve noe av det rare som verden har å by på for små valper. Kamera ble flittig brukt i dag, det ble knipset ca. 200 bilder, og under følger endel av dem.

Vi vil ha mat!!

- og maten la seg ned

Idyll i gresset

Mini

Familieindyll

Ferdig med mat og klare for verden

Vi koser oss!!!

Big, Goldi og Bill

Blondi

Blondi

Big

Det er ikke lett å få fotografert mer enn 2 - 3 av gangen

Goldi

1 liten og 1 stor

Mer mat må til - man blir sulten av å oppdage verden

Bill's spesialitet - holde konsert

Big på oppdagelsesferd mot treet, mens Blondi har sloknet

Shiny er sliten av alle inntrykkene

Big lurer på hva Fie har i munnen

Få se

Åhh, en kong

Nå kan du gå å se

Kongen er min!

Goldi til venstre, Mini til høyre

Goldi

Mini

Goldi

Blondi m/selskap...

Fie forsøker å holde oversikt over småttingene sine

Shiny

Shiny

Ingen kommentarer: