fredag 18. juli 2008

Valpene 2 uker

I dag er valpene 2 uker. Nå blir det mer hund for hver dag. Fortsatt går mye tid med til å spise og sove, men de har litt tid før det er mat hvor de er våkne og i litt aktivitet. Da er det små forsøk på å leke, de forsøker å bite litt i hverandre, men det er ikke lett - tennene mangler helt enda. De gjesper og strekker seg. Tar sulten helt overhånd, sjekker de søsknene for mat, det kunne jo hende det var en pupp akkurat der... Fortsatt har Fie nok mat til dem, så annen mat venter vi med foreløpig.

Idag har vi vært å tatt stingene fra keisersnittet. Det var en lettelse, såret har grodd veldig bra og Fie er dermed friskmeldt for akkurat den biten.

Igår ble dagen reddet for henne, vi fikk inn en telefon om skadet rådyr. Da var det bare å hente vann, drikkekar, våpen og annet utstyr og dra avgårde. Fie hadde ingen problemer med å finne det dyret, men det spratt opp 6 meter foran meg og med Fie rett ved fikk jeg konstatert at dyret ville greit klare seg. Dyret passerte meg på "klappeavstand" dvs. ca. 1 meter med Fie rett i hælene, det er ikke mulig å skyte da, Fie var rett ved. Men det var heller ikke så halt at det ikke ville klare seg videre. Vi fortsatte å spore en stund til, det er jo det beste Fie vet, utrykning for henne er kjempegøy - hun får jobbet med noe av det hun liker aller best.

I dag har jeg tatt nye bilder av hver valp, det er morsomt å se forskjellen fra hver gang. Det er mer hund nå.

Goldi"

"Ram"

"Shiny"

"Big"

"Mini"

"Blondi"

Ingen kommentarer: