tirsdag 8. juli 2008

Vi trives alle sammen!



De gule er det greit å ta bilde av, de syns.





Fie ser mer våken ut nå ja.

Fie har etterhvert kommet ordentlig inn i morsrollen. Hun steller med valpene hele tiden, de fleste av døgnets timer tilbringes sammen med valpene. Det syns for å si det sånn, de legger på seg jevnt og trutt.Det er også spennende å se vektøkningen, den mest matglade er også den største, det er en svart hann. Hans vektkurve går jevnt oppover. Ett par av de andre legger også jevnt på seg, men ikke like mye som resten. Det er vel med dem som med oss, noen er mer glad i mat enn andre... Det viktige er at alle legger bra på seg fra dag til dag, de vokser. Vi ser stor forskjell fra første dag til idag.





I dag kom naboen med hunden for å gå tur, de må gå igjennom tomta og forbi utgangsdøra vår, det er en passasje på 1 meter. De snudde, hunden turde ikke å gå forbu furien Fie som også sto og spiste, hun skulle nemlig ikke ha besøk av andre hunder nå nei. Det er bra å se at instinktene er i orden.

Etter maten tok vi en time out fra valpene og gikk oss en bitteliten tur i skogen. Jeg hadde også med ett par dummier, og Fie syntes det var så koselig at vi to gjorde noe sammen. Endelig var farten den samme gamle også. Som en avslutning gikk og hentet posten. Som vanlig bar Fie deler av posten hjem, det er fast rutine det, hennes jobb er å bære posten hjem. Vi har ca. 200 meter til postkassa, så det fin jobb hver dag det.



Ingen kommentarer: